PRIHLASOVACÍ FORMULÁR na seminár
Anjeli Atlantídy 2. - Svetlo po Tvojom boku

Podmienka účasti: Je nutné mať absolvovaný seminár Anjeli Atlantídy 1.

6. - 7.11.2017, Bratislava

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Na tomto druhom seminári získate nové zážitky s anjelmi, poslami Božieho svetla. Hlavné zameranie seminára je na vedomé spojenie sa s naším strážnym anjelom, ktorý vždy stojí pri nás a pomáha nám riešiť naše problémy.

Dozviete sa, prečo sa anjeli starajú o nás a prečo predsa niekedy musíme tak veľa trpieť. 

Meditácie nám pomôžu zorientovať sa a ponúknu nám prostredníctvom anjelov náš životný smer.

Špeciálne meditácie zamerané na zmierenie sa s rôznymi aspektami v našich životoch. Absolovaním všetkých meditácií sa vybuduje energia zasvätenia. 

Získate tiež novú techniku pre kontakt s Anjelmi.

PREČÍTAJTE SI REFERENCIE NIEKTORÝCH ÚČASTNÍKOV

Seminár Anjeli Atlantídy 2 bol pre mňa úplne úžasný seminár. Bola to pre mňa obrovská zmena v živote. Po skončení seminára som šla na chatu a dokázala som sa rozprávať so zvieratami, s prírodou, s muchou, so včelami, s myšou, čo nám tam behala. To bol taký zvrat, až neuveriteľné. Viete si predstaviť situáciu v noci, keď vás zobudí bzukot komárov a ja som ich jednoducho poprosila, nech ma nechajú spať a oni prestali. A toto sa stalo zakaždým, to nebola náhoda. Alebo som otvorila okno a povedala som muche nech vyletí a ona vyletela. Je to akési sa naladenie, pocit, že som súčasťou všetkého. Je to úplne iné vedomie. Meditácie, ktoré sme robili, mi prinášali neskutočné zážitky. Napr. fyzický ale vnútorný neskutočný pocit - akoby sa bunky medzi sebou zmierili. Na tomto seminári, ak má človek nejaký problém, s kolegami, s rodičmi, aj so zomrelými, tak sa emócie s tým súvisiace akoby uvoľnia, rozplynú, proste už neexistuju. Pri práci s majstrovskými anjelmi som vnímala také úžasné obrazy, o ktorých som ani nehovorila. Mne tento seminár priniesol taký úžasný zážitok, ktorý chcem zažiť ešte raz. Preto si ho idem koncom júna zopakovať. Neviem, či to bude rovnaké, ale veľmi sa na to teším.
Mária Runavzdelávanie dospelých
Anjeli Atlantídy 1 sú o tom, čo všetko a ako si ja/Ty vieme privodiť do života vďaka práci s anjelmi, a ako si tak ľahko pomôcť. Dvojka bola pre mňa o dosť odlišná, a bola najmä o teame a o práci s konkrétnymi anjelmi na konkrétnych udalostiach. Bolo to o veciach, ktoré spolu vieme zmeniť vďaka spoločnej práci. Aj meditácií bolo viac než zvyčajne. Na tom kurze nás bolo veľmi veľa a v malom priestore sme vedeli silne cítiť to spoločné sústredenie sa a výsledky toho, že pracovalo spoločenstvo.
Michala Kamhalováučiteľ a terapeut
Seminár Anjeli Atlantídy 2 mi priniesol úplne iný pohľad na seba aj na život samotný. Zasvätenie, ktoré sa tu udialo, predstavovalo pre mňa akýsi odrazový, veľmi výrazný a nápomocný, mostík v mojom živote. Dostali sme nové možnosti, ako sa dá s anjelmi pracovať. A veľa veľa sme pracovali s anjelmi a meditovali. Doma nie je pre mňa jednoduché si na to takto vyčleniť čas, aj keď s anjelmi každý deň pracujem a spolupracujem. Anjeli ma riadne vyšokovali, lebo mi jednoznačne povedali moje hlavné poslanie v tomto živote. Porozumieť tomu, čím anjeli sú, vôbec nie je také jednoduché, ako sa na prvý pohľad zdá. Myslím si, že až teraz, t.j. 6 rokov po absolvovaní Anjelov Atlantídy 1 a 5 rokov po Anjeli Atlantídy 2, ich naozaj spoznávam a uvedomujem si, kým sú. Prvé kroky, sú prvé, a seminár Anjeli Atlantídy 2, ako aj každý ďalší stupeň iných R.A.I. seminárov, nám prináša nové možnosti, nové pohľady a vďaka tomu sa môžeme aj my posúvať stále ďalej. Veľmajster Eckard Strohm robí semináre tak, aby prinášali možnosti pre ten správny a postupný spirituálny vývoj ľudí.
Ľudmila Kurucová Ondrejkovámanažér, učiteľ, kňaz

Absolovaním všetkých meditácií sa vybuduje energia zasvätenia. 

Dôležité upozornenie pre opakujúcich: 
S každým opakovaním dostanete zasvätenie podľa vašich individuálnych potrieb a úrovne.

Termíny:

6. - 7.11.2017

Hotel Barónka, Bratislava - Rača


Prihláste sa čo najskôr, prosím,
pomôže nám to v organizácii

Do začiatku kurzu ostáva:

Organizačné pokyny:

Registrácia: Pondelok, 10:00
Začiatok: Pondelok, 11:00
Predpokladaný koniec: Utorok, popoludní

  • Cena je 99,- Eur (bez stravy a ubytovania)
  • Ubytovanie a strava: Účastníci si riešia samostatne.
    • Pre účastníkov školení sú s Hotelom Barónka dohodnuté zvýhodnené ceny. 
    • Po prihlásení obdržíte e-mail s presnými inštrukciami.
  • Po vyplnení formulára Vám bude na e-mail doručená zálohová faktúra, ktorú je potrebné uhradiť podľa termínu splatnosti.

Vyplňte, prosím, formulár a odošlite.

Následne Vám bude na e-mail doručená zálohová faktúra, ktorú je potrebné uhradiť podľa dátumu splatnosti.

Vo formulári si viete sami zvoliť krajinu. 

 

Ceny sú konečné, nie sme platcami DPH.