Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Zapnite si titulky pod videom.

Ahojte, milí moji, už čoskoro sa bude konať seminár Mystické zasvätenia - Mystérium 3.
A ako ste už možno počuli - za absolútne senzačnú akciovú cenu - 148 Euro.

Ale určite aj chcete vedieť, o čo pôjde...

Ako vždy pri tomto seriáli seminárov o mystériách, najprv odkryjem isté materiálne tajomstvá, zopár prekvapujúcich prípadov.

A v druhej časti pôjde o Ducha Svätého a proroctvá.

A absolútny vrchol celého seminára je, že bude udelené zasvätenie za božieho proroka.
Čo to presne znamená, sa dozviete na seminári. Ale jedno vám môžem prezradiť. Neexistuje nikde na svete, a teraz je to znova po 2000 rokoch, že takéto niečo znova je.

Takže, ak môžete, máte chuť a chcete, tak si prihláste.
Budem sa tešiť, že sa uvidíme.

A Boh určite tiež.

Prvýkrát na Slovensku!

Otvorený pre každého záujemcu t.j. nie sú žiadne podmienky účasti!

MYSTICKÉ ZASVÄTENIA

Proroctvá, proroci a Duch Svätý

Mystické zasvätenia je jedinečná séria seminárov z dielne Veľmajstra a Mága,
F.E. Eckarda Strohma

Kto sú proroci? Proroctvá? Prorokovanie?
Ako si Boh vyberá svojich prorokov?
Dá sa komunikovať s Duchom Svätým?
Akú celosvetovú záhadu objasní Veľmajster tentokrát?!

18. - 19.3.2017:   Hotel Barónka, Bratislava - Rača

ŠPECIÁLNY DARČEK IBA PRE ÚČASTNÍKOV SEMINÁRA:

Na seminári dostanete celosvetovo jedinečné zasvätenie!

Záhady. Mystériá. Tajomstvá. Ľudia ich milujú. Prahnú po poznaní a odhaľovaní skrytých a tajomných informácií. Niektoré informácie by radšej mohli ostať ukryté, ale tie, ktoré sa dozviete na tomto seminári, vás posunú výrazne dopredu vo vašom spirituálnom vývoji. Je úplne jasné, prečo patria semináre Mystické zasvätenia medzi najnaštevovanejšie!

ĽUDIA MAJÚ PRÁVO NA POZNANIE!

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Zapnite si slovenské titulky. Prepis videa nájdete aj na našom blogu.

Takto sa zrodila séria Mystických zasvätení

Tento seminár je súčasťou série seminárov o mystériách, ktoré som vždy chcel robiť. Chcel som ľuďom ukázať niečo úplne výnimočné, čo nikde inde nedostanú. Semináre obsahujú témy, o ktorých vám prezradím ich najhlbšie tajomstvá. O týchto tajomstvách sa veľa ľudí dodnes dohaduje: Ako to bolo? A bolo to vôbec? V spirituálnej oblasti vám ukážem niečo, čo by ste inak neuverili, že aj takéto veci sú možné.
F.E. Eckard StrohmVeľmajster a zakladateľ R.A.I., Autor seminárov Mystické zasvätenia

STE NA TO PRIPRAVENÍ?!

Odhalené svetoznáme záhady   I   Vysoká spiritualita 

Toto nedostanete nikde inde, lebo to nikde inde jednoducho nie je!

Prihláste sa najneskôr 10.3.2017. Do uzavretia prihlášok ostáva:

Prečítajte si zážitky a referencie od účastníkov z rôznych častí série seminárov Mystické zasvätenia:

Keďže som u Eckarda Strohma absolvovala niekoľko častí série seminárov Mystické zasvätenia, tie ma veľmi presvedčili, rozhodla som sa, že aj na túto časť o Duchu Svätom navštívim. Ale tentokrát som bola absolútne nadšená a ešte dnes používam s veľkou radosťou to, čo som sa naučila, tak často ako sa len dá. Veľká vďaka Eckardovi Strohmovi za túto gigantickú možnosť.
Martina BräggerŠvajčiarsko
Mystické zasvätenie - tieto slová majú v sebe magickú silu, ktorou ma priťahujú. A keď zistím, že majstrom zážitkového seminára je Eckard Strohm,veľký mág, idem. Získala som svetlo do seba, rovno do srdca. Mám v sebe svetlo,ktoré mi blikne v tme na bezpečné vykročenie na ceste plnej zákrut. Mám v sebe poradcu, ktorý ma hodnoverne privedie k najsprávnejšej možnosti riešenia - hoci aj nákupu kabelky až po vážne rozhodnutia pri riešení existenčných problémov. Ďalší neslýchaný profit je v možnosti liečenia vzťahov - silou lásky, Kristovou silou. Je ale dôležité udržať si túto hybnú silu a konať, konať v reálnom čase. Niekedy "nestíham"- nechám sa vytrhávať "ľudským okolím" a potom ide postupne dole kvalita života.
Zuzana LaukováGIS špecialista
Dodnes si pamätám, ako Veľmajster na seminári povedal: "Iba to robte. Neviete si predstaviť, čo vám to môže priniesť do života. Nemáte ani potuchy." Bolo to k technike, ktroú sme sa naučili v tej časti mystických zasvätení, ktorá bola venovaná Máriiným energiám. Hneď v prvý deň som to začala praktizovať. Nuž a dnes, keď sa pozriem na výsledok, môžem povedať iba jedno - .... Vlastne, na to ani nemám slov. Nikdy, naozaj nikdy predtým mi niečo také nenapadlo, nemala som ani len tušenia, že niečo také vôbec je. Vlastne tieto slová by mohli charakterizovať výsledok každého jedného zo seminárov Eckarda Strohma. Kto iný by vás mohol naučit rozprávať sa s Bohom? Rovnako s Kristovou silou pracujem od momentu, ako sme k tomu dostali zasvätenie. Každý jeden deň používam tieto vysoko spirituálne techniky, ktoré nás dostávajú do takých hĺbok života, o ktorých iní ani len nesnívajú. Jediné, čo je potrebné je robiť to, používať ich. Môj život je úplne inde. Ja dnes a ja pred siedmimi rokmi, to sú dvaja absolútne iní ľudia, dva úplne odlišné životy - a mne sa to veľmi páči.
Ľudmila Kurucová OndrejkováMatka, biskup, učiteľ, terapeut, marketér
Seminár mystické zasvätenia II. bol pre mňa veľmi silný. Zažila som nádhernú meditáciu, v ktorej sa mi akoby otvorilo srdce a mohla som precítiť lásku ku všetkým a ku všetkému. Veľmi ma to posilnilo aj v cítení lásky k sebe samej. Ja osobne som zažila taký malý prerod svojej osoby. Trochu som sa obávala, že tento seminár bude viac náboženský, pretože mám svoj vlastný názor na Boha a vzťah k nemu, ale bola som prekvapená, že som zažila iný aspekt lásky, ktorý sa nijako nedotýka môjho presvedčenia. Zároveň som odhalila svoj pokrivený obraz o sebe a mohla to hneď aj "opraviť". A toto bolo na tom to Božské! Určite idem na opakovanie... 🙂
Dana Štrelingerováterapeut a učiteľ
Veľmi jednoduché spôsoby – techniky, ktoré majú úžasnú silu a účinnosť. Techniky sú jednoduché a stačí 15-20 min. kľudu na ich použitie. Ide o veľmi efektívny spôsob ako sa po náročnom pracovnom dni alebo týždni znova dostať do harmónie a vyrovnanosti. Prinieslo mi to vnútorný pokoj, nadhľad a zbavenie sa mojich obáv a strachov. Uvedomenie si svojej hodnoty, svojho pôvodu ako božieho dieťaťa. Prijatie seba takého, aký som a následne prijatie druhých bez kladenia si podmienok.
Martin Fučíkmanažment
Na seminári zaznelo veľké množstvo super informácií, ktoré boli užitočné do bežného života. Jednoducho veci, ktoré sa nikde inde nedozviem. Kopec krásnych myšlienok. Z Eckardových seminárov sa mi ani nechce vrátiť domov, do pracovného frmolu 🙂 a nielen mne, aj baby (Janka a Majka) mali také pocity. Techniky som používala častejšie, teraz pomenej, trochu som to zanedbala... Zhrnuté do troch slov: super super super.
Jana Čechvalovápredajca
Čo sa týka Mystických zasvätení 2 - mám pekné skúsenosti. Je to veľká sila na liečenie, sila na všetko. Liečim tým zvieratá, najviac včely, ktoré sú padnuté na zemi. Vždy vzlietnu ... môžem povedať, že ... nádherný pocit :). Túto liečivú silu používam stále, každý deň. V každodennom živote, pomáha pri riešení všetkých problémov, spríjemňuje prostredie a mení človeka, ktorý ju používa povahovo, mení jeho vlastnosti, je viac vnímavý. Dokáže chrániť, viesť, uvoľniť napäté situácie, a keď je potrebné vytvorí v človeku duchovnú silu tak silnú, že dokáže víťaziť v rôznych situáciách, nemá strach. Ja to vnímam ako svetlo ktoré hreje a lásku, liečivú silu od Boha. Pri tejto Kristovej sile mám veľa pocitov, ale neviem ako ich opísať, len ich vnímam. Ja osobne používam všetky kurzy a vedomosti z nich, ktoré som absolvovala za posledných desať rokov :). Napísala som moje skúsenosti :). Verím, že tieto slová pomôžu v rozhodnutí ísť na kurz aj ostatným ľudom, aby si zlepšili život.
Jana Šidlíkovápracuje v odevnej firme
Už názov seminára sľuboval silný zážitok. Odhalenie skrytých tajomstiev a techník mi však dalo ešte viac, než som očakávala. Získala som odpovede na mnohé otázky, iný pohľad na dianie okolo seba a výnimočnú techniku, ktorú používam pri liečení, riešení konfliktov a znovunachádzaní vnútorného pokoja. Seminár i jeho "následky" sú úžasné...
Mária Matuščinováopatrovateľka

Prihláste sa najneskôr 10.3.2017. Do uzavretia prihlášok ostáva:

Organizačné pokyny

Termín a miesto konania

18. - 19.3.2017 (So - Ne)
Hotel Barónka, Bratislava-Rača

Harmonogram

Registrácia: Prvý deň, 10:00
Začiatok: Prvý deň, 11:00
Predpokladaný koniec: Druhý deň, 13:00

Cena: 148 EUR

Cena za jednu osobu je 148,- Eur (bez ubytovania a stravy)

Prihláste sa, prosím, čo najskôr. Seminár začína už o:

PRIHLASOVACÍ FORMULÁR:

Seminár MYSTICKÉ ZASVÄTENIA
- Proroctvá, proroci a Duch Svätý
18. - 19.3.2017 BRATISLAVA

Vyplňte, prosím, formulár a odošlite.
Následne Vám bude na e-mail doručená zálohová faktúra.

Ceny sú konečné, nie sme platcami DPH.

 


Milí priatelia, 
vzhľadom na súčasnú náročnú situáciu vo svete,
urobil Veľmajster R.A.I., F.E. Eckard Strohm zvláštne rozhodnutie na to,
aby sa mohlo, čo najviac poznania rozšíriť do sveta,

Cena pre všetky nasledujúce semináre počas jeho pobytu v Bratislave 
teraz v marci 2017 na Slovensku 
je znížená na 148,- Eur/osobu.

Marec 2017
Veľmajster F.E. Eckard Strohm&tím
11.-12.3.2017: Sedem strážcov Zeme - prvýkrát na Slovensku - otvorený pre každého
13.-14.3.2017: Doškoľovanie Tifar - Čakrová typológia a ošetrovanie
15.-16.3.2017: Staň sa médiom 3.
18.-19.3.2017: Mystické zasvätenia - Proroctvá, proroci a Duch Svätý - prvýkrát na Slovensku - otvorený pre každého 
20.-21.3.2017: Návrat do Svetla
22.-23.3.2017: Egyptské zasvätenia. Tajomstvá vysokých kňazov.

TU získate ZADARMO 
DARČEK

V príbehu môžete spoznať čoho sú anjeli schopní, naozaj akých zázrakov. 
Ich možnosti sú pre nás často prekvapujúce a nečakané, no ich pomoc je neoceniteľná.

Anjeli sú naši priatelia, vždy a okamžite pripravení pomáhať 🙂

Vyplňte formulár a odošlite.

Vaše údaje sú u nás v bezpečí. Nemáme radi spam. Vaše údaje nikdy neposkytujeme tretím stranám.