Mystické zasvätenia je jedinečná séria seminárov z dielne Veľmajstra a Mága,
F.E. Eckarda Strohma

MYSTICKÉ ZASVÄTENIA 2.

Ako sa naozaj rozprávať s Bohom? 

1. - 2.9.2016:   Hotel Barónka, Bratislava - Rača

Naposledy sa tento seminár konal pred 5 rokmi! Prihláste sa, čo najskôr, lebo vôbec nie je známe, kedy sa ho Veľmajster opäť rozhodne opakovať.

Na seminári je vítaný každý, koho lákajú témy ako napr. všeobjímajúca láska, otvorené srdce, Kristova sila, rozhovory s Bohom a celosvetové záhady ! 

NIE JE NUTNÉ MAŤ ABSOLVOVANÚ PRVÚ ČASŤ SÉRIE 🙂

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Zapnite si slovenské titulky. Prepis videa nájdete aj na našom blogu.

Ako sa zrodila séria Mystických zasvätení

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Zapnite si slovenské titulky. Prepis videa nájdete aj na našom blogu.

Ako to bolo so Zeppelinom? Kennedym? Jack Rozparovač?

Odhalené svetoznáme záhady   I   Vysoká spiritualita 

Seminár Mystické zasvätenia 2. sa začína o:

Záhady. Mystériá. Tajomstvá. Ľudia ich milujú. Prahnú po poznaní a odhaľovaní skrytých a tajomných informácií. Niektoré informácie by radšej mohli ostať ukryté, ale tie, ktoré sa dozviete na tomto seminári, vás posunú výrazne dopredu vo vašom spirituálnom vývoji. Je úplne jasné, prečo patria semináre Mystické zasvätenia medzi najnaštevovanejšie.

Ľudia majú právo na poznanie.

Tento seminár je súčasťou série seminárov o mystériách, ktoré som vždy chcel robiť. Chcel som ľuďom ukázať niečo úplne výnimočné, čo nikde inde nedostanú. Semináre obsahujú témy, o ktorých vám prezradím ich najhlbšie tajomstvá. O týchto tajomstvách sa veľa ľudí dodnes dohaduje: Ako to bolo? A bolo to vôbec? V spirituálnej oblasti vám ukážem niečo, čo by ste inak neuverili, že aj takéto veci sú možné.
F.E. Eckard StrohmVeľmajster a zakladateľ R.A.I., Autor seminárov Mystické zasvätenia

Zážitky a referencie od účastníkov z roku 2011:

Mystické zasvätenie - tieto slová majú v sebe magickú silu, ktorou ma priťahujú. A keď zistím, že majstrom zážitkového seminára je Eckard Strohm,veľký mág, idem. Získala som svetlo do seba, rovno do srdca. Mám v sebe svetlo,ktoré mi blikne v tme na bezpečné vykročenie na ceste plnej zákrut. Mám v sebe poradcu, ktorý ma hodnoverne privedie k najsprávnejšej možnosti riešenia - hoci aj nákupu kabelky až po vážne rozhodnutia pri riešení existenčných problémov. Ďalší neslýchaný profit je v možnosti liečenia vzťahov - silou lásky, Kristovou silou. Je ale dôležité udržať si túto hybnú silu a konať, konať v reálnom čase. Niekedy "nestíham"- nechám sa vytrhávať "ľudským okolím" a potom ide postupne dole kvalita života.
Zuzana LaukováGIS špecialista
Seminár mystické zasvätenia II. bol pre mňa veľmi silný. Zažila som nádhernú meditáciu, v ktorej sa mi akoby otvorilo srdce a mohla som precítiť lásku ku všetkým a ku všetkému. Veľmi ma to posilnilo aj v cítení lásky k sebe samej. Ja osobne som zažila taký malý prerod svojej osoby. Trochu som sa obávala, že tento seminár bude viac náboženský, pretože mám svoj vlastný názor na Boha a vzťah k nemu, ale bola som prekvapená, že som zažila iný aspekt lásky, ktorý sa nijako nedotýka môjho presvedčenia. Zároveň som odhalila svoj pokrivený obraz o sebe a mohla to hneď aj "opraviť". A toto bolo na tom to Božské! Určite idem na opakovanie... 🙂
Dana Štrelingerováterapeut a učiteľ
Veľmi jednoduché spôsoby – techniky, ktoré majú úžasnú silu a účinnosť. Techniky sú jednoduché a stačí 15-20 min. kľudu na ich použitie. Ide o veľmi efektívny spôsob ako sa po náročnom pracovnom dni alebo týždni znova dostať do harmónie a vyrovnanosti. Prinieslo mi to vnútorný pokoj, nadhľad a zbavenie sa mojich obáv a strachov. Uvedomenie si svojej hodnoty, svojho pôvodu ako božieho dieťaťa. Prijatie seba takého, aký som a následne prijatie druhých bez kladenia si podmienok.
Martin Fučíkmanažment
Na seminári zaznelo veľké množstvo super informácií, ktoré boli užitočné do bežného života. Jednoducho veci, ktoré sa nikde inde nedozviem. Kopec krásnych myšlienok. Z Eckardových seminárov sa mi ani nechce vrátiť domov, do pracovného frmolu 🙂 a nielen mne, aj baby (Janka a Majka) mali také pocity. Techniky som používala častejšie, teraz pomenej, trochu som to zanedbala... Zhrnuté do troch slov: super super super.
Jana Čechvalovápredajca
Čo sa týka Mystických zasvätení 2 - mám pekné skúsenosti. Je to veľká sila na liečenie, sila na všetko. Liečim tým zvieratá, najviac včely, ktoré sú padnuté na zemi. Vždy vzlietnu ... môžem povedať, že ... nádherný pocit :). Túto liečivú silu používam stále, každý deň. V každodennom živote, pomáha pri riešení všetkých problémov, spríjemňuje prostredie a mení človeka, ktorý ju používa povahovo, mení jeho vlastnosti, je viac vnímavý. Dokáže chrániť, viesť, uvoľniť napäté situácie, a keď je potrebné vytvorí v človeku duchovnú silu tak silnú, že dokáže víťaziť v rôznych situáciách, nemá strach. Ja to vnímam ako svetlo ktoré hreje a lásku, liečivú silu od Boha. Pri tejto Kristovej sile mám veľa pocitov, ale neviem ako ich opísať, len ich vnímam. Ja osobne používam všetky kurzy a vedomosti z nich, ktoré som absolvovala za posledných desať rokov :). Napísala som moje skúsenosti :). Verím, že tieto slová pomôžu v rozhodnutí ísť na kurz aj ostatným ľudom, aby si zlepšili život.
Jana Šidlíkovápracuje v odevnej firme
Už názov seminára sľuboval silný zážitok. Odhalenie skrytých tajomstiev a techník mi však dalo ešte viac, než som očakávala. Získala som odpovede na mnohé otázky, iný pohľad na dianie okolo seba a výnimočnú techniku, ktorú používam pri liečení, riešení konfliktov a znovunachádzaní vnútorného pokoja. Seminár i jeho "následky" sú úžasné...
Mária Matuščinováopatrovateľka

Seminár sa začína o:

Organizačné pokyny

Termín a miesto konania

01. - 02.9.2016 (Štvr - Pia) Bratislava, časť Rača, Hotel Barónka, www.baronka.sk

Harmonogram

Registrácia: Štvrtok, 1.9.2016, 10:00 / Začiatok: Štvrtok, 1.9.2016, 11:00 / Predpokladaný koniec: Piatok, 2.9.2016, 13:00

Cena: od 216 EUR

Cena za jednu osobu je od: 216,- Eur (Cena obsahuje školné. Ubytovanie si zabezpečíte samostatne. Presné inštrukcie obdržíte, keď odošlete prihlášku.)

Seminár sa začína o:

PRIHLASOVACÍ FORMULÁR:

Seminár MYSTICKÉ ZASVÄTENIA 2.
1. - 2.9.2016 BRATISLAVA

Vo formulári nižšie si môžete vybrať cenu podľa vášho statusu. Prosím, pozorne si prečítajte nasledovné cenové podmienky:

  • Učiteľ R.A.I. (Reiki, Anjeli Atlantídy, ADT, AROLO): Absolvovali ste učiteľský stupeň - 216 EUR /os.
  • Esénsky majster / R.A.I Majster (Reiki, Anjeli Atlantídy, ADT, AROLO): Dosiahli ste už niektorý z majstrovských stupňov - 240 EUR /os.
  • Člen R.A.I.: Absolvovali ste už aspoň 1 seminár v R.A.I. - 266 EUR /os.
  • Nečlen R.A.I.: Toto je váš úplne prvý seminár v R.A.I. - 295 EUR /os.
  • Opakujúci: Tento seminár ste už absolvovali a chcete si ho zopakovať - 30 EUR /os.

 

Vo formulári si viete sami zvoliť krajinu. 

 

Ceny sú konečné, nie sme platcami DPH.

 

V R.A.I. Slovensko a Čechy poskytujeme aktuálne informácie, pripravujeme zaujímavé a veľmi nápomocné videá a podujatia. Ak chcete medzi prvými dostať tieto užitočné novinky, vyplňte svoje údaje nižšie a odošlite ich:

Vaše údaje sú u nás v bezpečí. Nemáme radi spam. Vaše údaje nikdy neposkytujeme tretím stranám. Vždy máte možnosť odhlásiť sa.