AKTÍVNA DUCHOVNÁ TERAPIA ® 5. Stupeň

9. - 10.11.2017  BRATISLAVA

O ČOM SÚ SEMINÁRE AKTÍVNEJ DUCHOVNEJ TERAPIE?

F.E Eckard Strohm pred 30 rokmi vyvinul energetický liečebný systém, ktorý nazval Aktívna Duchovná Terapia. Metóda je pozoruhodná jej jednoduchosťou a mimoriadnou účinnosťou. Jednotlivé stupne tejto liečebnej metódy sú založené na tom, aby zaviedli účastníkov kurzov hlbšie a hlbšie do tajov tejto liečebnej metódy. Študenti sa krok po kroku postupne učia ako pomôcť druhým s akútnymi problémami, alebo ako pomôcť pri obnove poškodeného miesta.

Táto metóda sa veľmi úspešne môže kombinovať s ostatnými R.A.I. metódami. Napr. spolu s AROLO TIFAR môžeme pomôcť dvomi smermi súčasne - s Aktívnou Duchovnou Terapiou môžeme uľahčiť, alebo dokonca zastaviť symptóm a s Arolom pôsobíme na príčinu symptómu.

Vzdelávať sa môžete v základných a pokročilých stupňoch ADT. 

Pokročilé stupne AKTÍVNEJ DUCHOVNEJ TERAPIE ®

Tretí až piaty stupeň Aktívnej duchovnej terapie môžete absolvovať pod vedením medzinárodného vedúceho R.A.I., Józsefa Lödiho.

11. - 12.11.2017

ADT 3.

Po rozsiahlom znovuzopakovaní doteraz naučených techník sa študenti učia o ďalších dôležitých veciach, potrebných pre liečiteľa a naučia sa aj nové techniky "Energetických injekcií" a "Laserovú techniku", ale aj základom využitia Hypnózy v liečiteľstve.

13. - 14.11.2017

ADT 4.

V tomto finálnom kurze sa účastníci naučia PSI chirurgiu, operačné techniky podobné technikám liečiteľov na Filipínach. Hlavný rozdiel je v tom , že táto energetická technika je bez otvorených rán. Je to veľmi rýchla a účinná technika, ktorá môže byť použitá v núdzových situáciách a v niektorých prípadoch môže nahradiť aj bežnú lekársku operáciu.

Po objasnení základov teórie, študenti preniknú hlbšie do tajomstva energetického liečiteľstva cez meditácie a prax. Po iniciácii, v ktorej je otvorené tretie oko, sú schopní uskutočňovať energetické operácie. Toto je jedinečná možnosť sa niečo takéto naučiť. Naučiť sa to môžete len v R.A.I.

Spirituálna zrelosť a zodpovednosť sú podmienkou pre tento kurz.

9. - 10.11.2017

ADT 5.

Učiteľský stupeň

Vedomosti sú rozšírené o niektoré veľmi špeciálne techniky, ktoré umožňujú riešenia taktiež aj veľmi atypických problémov. Účastníci sa učia metódy výučby iných, základné znalosti komunikácie a práce so skupinou. Základný cieľový bod tohoto kurzu je zameraný na vzťah učiteľ - študent a liečiteľ - pacient.

Po úspešnom zvládnutí testov zo základných znalostí, účastníci získajú právo vyučovať ADT 1. a ADT 2.

Základné stupne AKTÍVNEJ DUCHOVNEJ TERAPIE ®

ADT 1.

V tomto kurze sa účastníci oboznámia s históriou Aktívnej Duchovnej Terapie, jej základmi a pracovnými postupmi, ale aj s celkovými možnosťami, ktoré nám táto metóda ponúka. Navyše sa študenti hlbšie a komplexnejšie oboznámia s otázkou zdravia a príčinou chorôb. Naučia sa identifikovať reč tela, psychologické pozadie chorôb a ich hlavnú príčinu. Objasníme si, že ezoterický pohľad na zdravie a chorobu nám dáva veľmi dôležitý koncept pre spirituálny rozvoj každej ľudskej bytosti. Praxou sa študenti naučia techniky Aktívnej Duchovnej Terapie, ako diagnostikovať a nakoniec aj ako využívať čo najefektívnejšie liečebnú energiu na pomoc druhým.

ADT 2.

Účastníci sa naučia ako liečiť seba a ako diagnostikovať a liečiť na diaľku. Odkryjeme techniku práce s kryštálmi na terapeutické účely a budeme hovoriť o farbách a ich použití v liečení. Cez iniciáciu účastníci stretnú svojho duchovného pomocníka, ktorý im od tohto momentu bude pri liečení asistovať.

Prvý a druhý stupeň Aktívnej duchovnej terapie môžete absolvovať u lokálnych učiteľov pôsobiacich v rámci Slovenska a Čiech. 

Aktuálne termíny a miesta konania ADT1 a ADT2.

Nie sú žiadne podmienky účasti pre seminár Aktívna duchovná terapia 1. 

Avšak na to, aby ste mohli absolvovať vyšší stupeň, je potrebné mať absolvovaný predošlý stupeň.

PRIHLASOVACÍ FORMULÁR
Kurz Aktívna duchovná terapia® 5. Stupeň

Podmienka účasti: Je nutné mať absolvované všetky predchádzajúce stupne Aktívnej duchovnej terapie® (t.j. ADT 1, 2, 3 a 4)

Termíny:

ADT 5:  9.-10.11.2017

 

Hotel Barónka, Bratislava - Rača


Prihláste sa, čo najskôr, prosím,
pomôže nám to v organizácii.

Do začiatku seminára ostáva:

Organizačné pokyny:

Registrácia: Prvý deň, 10:00
Začiatok: Prvý deň, 11:00
Predpokladaný koniec: Druhý deň, popoludní

  • Cena: 420,- Eur (cena je bez stravy a ubytovania)
  • Ubytovanie a strava: Účastníci si riešia samostatne.
    • Pre účastníkov školení sú s Hotelom Barónka dohodnuté zvýhodnené ceny. 
    • Po prihlásení obdržíte e-mail s presnými inštrukciami.
  • Po vyplnení formulára Vám bude na e-mail doručená zálohová faktúra, ktorú je potrebné uhradiť podľa termínu splatnosti.

Vyplňte, prosím, formulár a odošlite.

Následne Vám bude na e-mail doručená zálohová faktúra, ktorú je potrebné uhradiť podľa dátumu splatnosti.

Vo formulári si viete sami zvoliť krajinu. 

 

Ceny sú konečné, nie sme platcami DPH.