PARTNERI NA CESTÁCH 1.

Jedinečný seminár z dielne Veľmajstra a Mága, F.E. Eckarda Strohma

27. - 28.9.2017, Bratislava

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Zapnite si slovenské titulky. Prepis textu videa nájdete aj na našom blogu. 

Pozrite si, ako to vyzeralo na premiére tohto seminára v marci 2014

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Eckard poukazuje na problémy s tými, ktorých stretávame na našej ceste životom a približuje nám ich pozadie.

Spoznáte vzťahy z ich spirituálnej stránky a získate doporučenia na riešenie takýchto problémov.
Pod lupou sa pozrieme na naše partnerské vzťahy a s nimi súvisiace problémy.

Na tomto kurze ide o vzťahy každého druhu – v rodine aj v práci - medzi manželmi, partnermi, priateľmi, rodičmi a deťmi, súrodencami, kolegami, spolupracovníkmi, a pod.
· Aké problémy tu existujú?
· Ako k týmto problémom dochádza?
· Ako môžeme vzťahy lepšie vybudovať?

Seminár Partneri na cestách 1. je otvorený pre každého.  Nevyžaduje sa mať absolvovaný žiaden seminár R.A.I. ako podmienka účasti.

  • Ak vás trápia vzťahy s ľuďmi, s ktorými sa stretávate vo svojom živote...
  • Ak máte problémy s komunikáciou s ostatnými...
  • Ak máte pocit, že druhí vám nerozumejú...
  • Ak máte pocit, že ste vo svojom partnerstve vlastne sám...
  • Alebo ak vás jednoducho zaujíma spiritualita partnerstva a vzťahov...

... Prihláste sa kliknutím na tlačítko:

Prečítajte si referencie, od niektorých účastníkov tohto seminára:

Pravdu povediac kurzu Partneri na cestách 1 som sa zúčastnila z 2 dôvodov. Prvý bol ten, že som sa chcela zúčastniť kurzu Partneri na cestách 2 – Spiritualita a sexualita, ktorý je pokračovaním. Život ale ukázal, že to bolo dôležité kvôli tomu, že som mala dať šancu sebe a svojmu partnerovi, aby sme si počas kurzu uvedomili, vykomunikovali a následne začali riešiť naše vzťahové výzvy. Na seminári ma najviac prekvapil výsledok 1 meditácie, kde som si skutočne nečakane musela priznať že osoba, ktorá mi bola vtedy najbližšia bola moja matka. Možno to znie veľmi zvláštne lebo to má logiku no v mojom živote to žiadnu logiku vtedy nemalo. Techniky, ktoré som sa naučila som spočiatku využívala skôr ako terapeut a až "okľukou" som sa dostala k tomu, že sme jednu z nich s plnou vážnosťou a dôslednosťou použili aj na záchranu situácie, keď náš partnerský vzťah dostal veľmi zabrať. Naučené techniky sme začali využívať celkovo v našom rodinnom živote a naše deti si ich po vyskúšaní začali vyslovenie žiadať. V rámci kurzu sme si uvedomili a vedeli sme definovať podstatu problémov, ktoré sme pred tým vnímali len ako diskomfort. To prinieslo úľavu a uvedomenie si toho, že je to všetko riešiteľné ak chceme. Takto dostala naša láska druhú šancu na ožitie. Veľmi si vážime možnosť osobne stretnúť a porozprávať sa - poradiť sa s Eckardom lebo nám ako rodine priniesol obrovský dar. Náš polomŕtvy vzťah ožil a rozkvitol do kvalít, ktoré sme po dávnejších citových zraneniach z predchádzajúcich vzťahov už nevedeli prežívať - ani sa im otvoriť
Katarína Hledíkováučiteľ a terapeut
Pred pár rokmi som sa zúčastnila seminára Partneri na cestách 1. Dnes sa pokúsim osvetliť čo mi to dalo :-). Hneď po skončení, sme boli viacerí celkom rozjarení a tak sme sa slobodne spokojne a uvoľnene smiali ako malé deti. Čo nás tak rozosmievalo? Vedomie, ktoré sme nadobudli na seminári, že sme ľúbení, ja sa ľúbim a sme JEDNO s ostatnými. Obsah semináru ponúka jasné vysvetlenia z psychologicko – sociálnych hľadísk ako fungujú vzťahy, či už medzi životnými partnermi, alebo partnermi na cestách - kolegami, priateľmi, či širšou rodinou. Je zaujímavé a poučné si to objasniť z tohto hľadiska, pretože nikde v škole a ani rodičia to neučia. Navyše v rámci semináru si skúšame jednotlivé cvičenia, ktoré vedú k lepšiemu vnímaniu a silnému zážitku z partnerstva. Až sa duši chce spievať a tancovať. Preto tá spontánna radosť a smiech, ktorá nasledovala medzi mojimi priateľmi – partnermi. Radosť z toho, že na mojej ceste životom som stretla ľudí, blízkych mojej duši.
Natália Novotnáučiteľ a terapeut
Seminár partneri a spoločníci na cestách sa mi páčil. Poukázal na mnohé veci, ktoré sú vo vzťahoch (a nie len partnerských) dôležité. Človek si v každodennom živote často neuvedomuje významnosť a váhu napr. komunikácie, tak verbálnej ako aj neverbálnej. Tento seminár mi pomohol pochopiť, prečo reagujem v určitých situáciách tak, ako reagujem, kam až môžu siahať korene môjho správania sa k iným ľuďom, prečo ženy reagujú ináč ako muži, prečo sú očakávania žien a mužov vo vzťahoch rozdielne, ako aj to, že naše vzťahy vôbec nie sú náhodné. Či sa nám to páči alebo nie, naplánovali sme si ich, aby sme sa z nich mohli učiť, ako napr. nájsť v druhom to božské– aj keď priznávam, že to vôbec nie je jednoduché :-).
Katarína Prodovszkáverejná správa

PRIHLASOVACÍ FORMULÁR:

Partneri na cestách 1

Termíny:

27.-28.9.2017

Hotel Barónka, Bratislava - Rača


Prihláste sa, čo najskôr.
Seminár začína už o:

Organizačné pokyny:

Registrácia: Prvý deň, 10:00
Začiatok: Prvý deň, 11:00
Predpokladaný koniec: Druhý deň, 13:00

  • Cena: 199 Eur (bez stravy a ubytovania)
     
  • Ubytovanie a strava: Účastníci si riešia samostatne.
    • Pre účastníkov sú s Hotelom Barónka dohodnuté zvýhodnené ceny - treba uviesť heslo Reiki
    • Blízko hotela sa nachádza aj penzión u Teodora, kde si tiež môžete rezervovať ubytovanie.
  • Po prihlásení obdržíš e-mail s presnými inštrukciami a zálohovú faktúru, ktorú je potrebné uhradiť podľa termínu splatnosti.

Vyplňte, prosím, formulár a odošlite.
Následne Vám bude na e-mail doručená zálohová faktúra.

Ceny sú konečné, nie sme platcami DPH.