Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

LIEČENIE OHŇOM A VZDUCHOM

Jedinečný seminár z dielne Veľmajstra a Mága, F.E. Eckarda Strohma

28. - 29.9.2017 

Dávne šamanské a ázijské informácie

Energetické toky v tele a meridiány

Liečenie pomocou ohňa a vzduchu

Meditácie a zasvätenie

Osobnostný rozvoj a podpora vnútornej slobody jednotlivca

A ešte oveľa viac...

Prečítajte si reakcie niektorých účastníkov seminára

Liečenie ohňom a vzduchom - toto bol naozaj skvelý seminár s Eckardom Strohmom: používali sme oheň a vzduch za účelom liečenia. Nevedela som, čo mám očakávať, ale bolo to skutočne vzrušujúce pre mňa. Na tomto seminári sme sa naučili mnoho o samých sebe. Hľadali sme možné dôvody, ktoré nás blokujú a nedovolia nám byť samymi sebou – byť slobodnými. V meditáciách nám boli kladené podrobné otázky, aby sme si ich sami zodpovedali na to, aby sme si pomohli rozvíjať svoju osobnosť. Pre mňa to bol veľmi hlboký pohľad odrážajúci moju vlastnú osobnosť, postoje a správanie súvisiace s mojim životom a osobným rozvojom. Tiež sme dostali spirituálne zasvätenie na podporu liečebných aktivít s elementom ohňa. Učili sme sa o dávnych šamanských a ázijských vedomostiach o 5 elementoch, ich vzťahu k telovým orgánom a o ich vzájomných súvislostiach. Tiež sme sa učili o systéme energetických dráh (meridiánoch) a rôznych bodoch prislúchajúcich k meridiánom a jednotlivým orgánom a špecifickým zónam nášho tela, ktoré môžeme používť na liečenie. A naozaj sme veľa precvičovali – a bolo to horúce. Veľmi horúce. A bolo to veľmi, veľmi dobré. Je také jednoduché liečiť ohňom a vzduchom, ale tak účinné. Veľmi sa teším, že som sa rozhodla zúčastniť sa tohto seminára a rada by som ho odporučila každému, kto sa o to zaujíma.
Hendrike KiesbyeNemecko
Ja nie som žiadny liečiteľ. Tento seminár je však geniálny, lebo je postavený úplne jednoducho a prekročil všetky moje očakávania. Naučil som sa súvislostiam medzi elementami živlov, hmotou a fyzickým telom. A toto potom všetko vyliečiť s ohňom, alebo vzduchom.
Arne FrieseNemecko
Seminár "Liečenie ohňom a vzduchom" je veľmi jedinečný seminár. Účastníci sa stretnú s tými svojimi emóciami, ktoré ich najviac obmedzujú, alebo im spôsobujú až nejaké ochorenia. Seminár je veľmi prakticky zameraný. Popri veľmi intenzívnom vysporiadaní sa so sebou a súboru otázok, až po vlastné (ovplyvnené - zvyky) správanie. Nasledujú dve zasvätenia s dvomi sprevádzajúcimi archanjelmi. Práca s ohňom nechá veľmi rýchlo pocítiť, aká mohutná liečivá sila sa ukrýva za touto formou ošetrenia. Zvlášť práca s čakrami uvoľňuje negatívne emócie, ktoré sú uložené v celom tele a energetickom systéme. A týmto prináša okamžitú úľavu! Liečenie elementom vzduchu je oveľa pokojnejšie, ale o nič menej rýchle vo svojom pôsobení. Je to úplne jemné a vďaka úplne malej, nenápadnej pomôcke sa dá robiť vždy a všade. Ľudia, ktorí majú možno strach z ohňa, sa asi budú cítiť istejší pri tejto forme liečenia. Ja som tento seminár navštíva - a ešte stále, hoci ubehlo niekoľko týždňov, som ešte stále nadšená a zapálená pre prácu s týmito metódami.
Sylvia EhlertNemecko

PRIHLASOVACÍ FORMULÁR:

LIEČENIE OHŇOM A VZDUCHOM

Termíny:

28.-29.9.2017 o 15:00

Hotel Barónka, Bratislava - Rača


Prihláste sa, čo najskôr.
Seminár začína už o:

Organizačné pokyny:

Registrácia: Prvý deň, 14:00
Začiatok: Prvý deň, 15:00
Predpokladaný koniec: Druhý deň, popoludní

  • Cena: 199 Eur (bez stravy a ubytovania)
     
  • Ubytovanie a strava: Účastníci si riešia samostatne.
    • Pre účastníkov sú s Hotelom Barónka dohodnuté zvýhodnené ceny - treba uviesť heslo Reiki
    • Blízko hotela sa nachádza aj penzión u Teodora, kde si tiež môžete rezervovať ubytovanie.
  • Po prihlásení obdržíš e-mail s presnými inštrukciami a zálohovú faktúru, ktorú je potrebné uhradiť podľa termínu splatnosti.

Vyplňte, prosím, formulár a odošlite.
Následne Vám bude na e-mail doručená zálohová faktúra.

Ceny sú konečné, nie sme platcami DPH.