• 1
    získate väčšiu istotu pri práci s poslami Svetla
  • 2
    dozviete sa nové možnosti a techniky pre prácu s anjelmi
  • 3
    dozviete sa odpovede na otázky, ktoré sú pre vás dôležité
  • 4
    absolvujete množstvo meditácií, ktoré vás posunú na vašej ceste ďalej

11. - 12.02.2017 v Bratislave

Seminár Anjeli Atlantídy 2.
Svetlo po Tvojom boku

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Zapnite si slovenské titulky. Prepis videa nájdete aj na našom blogu.

V čom je seminár Anjeli Atlantídy 2 iný oproti prvému stupňu?

Na seminári Anjeli Atlantídy 1, ktorý je základným stupňom pre prácu s anjelmi, ste mali možnosť zoznámiť sa a pochopiť hlbšie, kto vlastne anjeli sú a aká je ich úloha v našich životoch. Zasvätením ste boli prijatí do spoločenstva anjelov. Ďalším vysoko cenným je technika, ktorú ste sa naučili, pomocou ktorej môžete viesť skutočnú komunikáciu s anjelmi.

Na seminári Anjeli Atlantídy 2. získate ďalšie zážitky s anjelmi - poslami Božieho svetla.

Hlavné zameranie seminára je na vedomé spojenie sa s našim anjelom strážnym, ktorý vždy stojí pri nás a pomáha nám riešiť naše problemy. Ďalšou hlavnou oblasťou je dosiahnutie zmierenia na všetkých úrovniach.

Možno tiež zistíte, prečo tak veľa trpíme, aj keď sa anjeli o nás starajú. Meditácie vám pomôžu zorientovať sa a ponúknu vám prostredníctvom anjelov váš životný smer.

 

PREČO JE AJ OPAKOVANÉ ABSOLVOVANIE TOHTO SEMINÁRA PODPOROU PRE HLBŠÍ SPIRITUÁLNY RAST?

Vďaka meditáciám, ktoré na tomto seminári absolvujete, sa vybuduje pre vás zasvätenie. 

Seminár Anjeli Atlantídy 2. je jeden z tých seminárov, na ktorých sa energia sa buduje presne podľa individuálnych potrieb a stavu účastníka. Preto má veľký význam aj pre tých, ktorí ste už seminár absolvovali prísť a zopakovať si ho - takto získavate príležitosť pre hlbší spirituálny rast.

Ak sa rozhodnete seminár zopakovať si a absolvujete opäť všetky meditácie, získate opäť zasvätenie.

Keď som si bola zopakovať seminár Anjeli Atlantídy 2. - bolo to asi po 5 rokoch, zistila som, že tu idem do úplne iných hĺbok, ako to bolo pri prvom seminári. Naozaj som bola veľmi príjemne prekvapená tým, čo sa mi počas meditácií dialo a pôsobilo to na mňa, ako zasvätenie. Keď som mala neskôr príležitosť, opýtala som sa Veľmajstra F.E. Eckarda Strohma ako to je. Potvrdil mi, že naozaj vždy pre každého absolventa, aj opakujúcich, sa vďaka práci, ktorú na seminári urobí, vybuduje zasvätenie. Nie je to priame zasvätenie učiteľom, ako je to napr. pre reiki, ale meditáciami sa vybuduje zasväcujúca energia. A deje sa to úplne individuálne, podľa spirituálnej úrovne každého účastníka. Moje dojmy, keď som bola prvýkrát na Anjeloch Atlantídy 2. si môžete prečítať nižšie.
Ľudmila Kurucová Ondrejkovákňaz, učiteľ, matka, barista, marketér

Termín a miesto konania

11. - 12.02.2017 BRATISLAVA

Prečítajte si ohlasy od niektorých absolventov seminára Anjeli Atlantídy 2:

Seminár Anjeli Atlantídy 2 bol pre mňa úplne úžasný seminár. Bola to pre mňa obrovská zmena v živote. Po skončení seminára som šla na chatu a dokázala som sa rozprávať so zvieratami, s prírodou, s muchou, so včelami, s myšou, čo nám tam behala. To bol taký zvrat, až neuveriteľné. Viete si predstaviť situáciu v noci, keď vás zobudí bzukot komárov a ja som ich jednoducho poprosila, nech ma nechajú spať a oni prestali. A toto sa stalo zakaždým, to nebola náhoda. Alebo som otvorila okno a povedala som muche nech vyletí a ona vyletela. Je to akési sa naladenie, pocit, že som súčasťou všetkého. Je to úplne iné vedomie. Meditácie, ktoré sme robili, mi prinášali neskutočné zážitky. Napr. fyzický ale vnútorný neskutočný pocit - akoby sa bunky medzi sebou zmierili. Na tomto seminári, ak má človek nejaký problém, s kolegami, s rodičmi, aj so zomrelými, tak sa emócie s tým súvisiace akoby uvoľnia, rozplynú, proste už neexistuju. Pri práci s majstrovskými anjelmi som vnímala také úžasné obrazy, o ktorých som ani nehovorila. Mne tento seminár priniesol taký úžasný zážitok, ktorý chcem zažiť ešte raz. Preto si ho idem koncom júna zopakovať. Neviem, či to bude rovnaké, ale veľmi sa na to teším.
Mária Runamajiteľka firmy zaoberajúcej sa vzdelávaním dospelých, Bratislava
Anjeli Atlantídy 1 sú o tom, čo všetko a ako si ja/Ty vieme privodiť do života vďaka práci s anjelmi, a ako si tak ľahko pomôcť. Dvojka bola pre mňa o dosť odlišná, a bola najmä o teame a o práci s konkrétnymi anjelmi na konkrétnych udalostiach. Bolo to o veciach, ktoré spolu vieme zmeniť vďaka spoločnej práci. Aj meditácií bolo viac než zvyčajne. Na tom kurze nás bolo veľmi veľa a v malom priestore sme vedeli silne cítiť to spoločné sústredenie sa a výsledky toho, že pracovalo spoločenstvo.
Michala Kamhalováučiteľ a terapeut
Seminár Anjeli Atlantídy 2 mi priniesol úplne iný pohľad na seba aj na život samotný. Zasvätenie, ktoré sa tu udialo, predstavovalo pre mňa akýsi odrazový, veľmi výrazný a nápomocný, mostík v mojom živote. Dostali sme nové možnosti, ako sa dá s anjelmi pracovať. A veľa veľa sme pracovali s anjelmi a meditovali. Doma nie je pre mňa jednoduché si na to takto vyčleniť čas, aj keď s anjelmi každý deň pracujem a spolupracujem. Anjeli ma riadne vyšokovali, lebo mi jednoznačne povedali moje hlavné poslanie v tomto živote. Porozumieť tomu, čím anjeli sú, vôbec nie je také jednoduché, ako sa na prvý pohľad zdá. Myslím si, že až teraz, t.j. 6 rokov po absolvovaní Anjelov Atlantídy 1 a 5 rokov po Anjeli Atlantídy 2, ich naozaj spoznávam a uvedomujem si, kým sú. Prvé kroky, sú prvé, a seminár Anjeli Atlantídy 2, ako aj každý ďalší stupeň iných R.A.I. seminárov, nám prináša nové možnosti, nové pohľady a vďaka tomu sa môžeme aj my posúvať stále ďalej. Veľmajster Eckard Strohm robí semináre tak, aby prinášali možnosti pre ten správny a postupný spirituálny vývoj ľudí.
Ľudmila Kurucová Ondrejkovákňaz, učiteľ, matka, barista, marketér

Semináre Anjeli Atlantídy sú založené na prastarých vedomostiach Atlantídy a starodávnych Esénov.

Keď sme schopní otvoriť svet anjelov, máme prístup k špeciálnym vedomostiam a cenným technikám a cez toto spojenie s ich energiami môžeme objaviť nie len ich svet, ale predovšetkým aj ten náš.

Preto veríme, že komunikácia s anjelmi sa stala aj vašou každodennou súčasťou.

PRIHLASOVACÍ FORMULÁR na seminár
Anjeli Atlantídy 2. - Svetlo po Tvojom boku

Podmienka účasti: Je nutné mať absolvovaný seminár Anjeli Atlantídy 1.

Termíny:

11. - 12.02.2017

Hotel Barónka, Bratislava - Rača


Prihláste sa najneskôr:

2.2.2017

Do uzavretia prihlášok ostáva:

Organizačné pokyny:

Registrácia: Prvý deň, 10:00
Začiatok: Prvý deň, 11:00
Predpokladaný koniec: Druhý deň, popoludní

  • Cena je 99 Eur + ubytovanie + strava
  • Ubytovanie a strava: Účastníci si riešia samostatne.
    • Pre účastníkov školení sú s Hotelom Barónka dohodnuté zvýhodnené ceny. 
    • Po prihlásení obdržíte e-mail s presnými inštrukciami.
  • Po vyplnení formulára Vám bude na e-mail doručená zálohová faktúra, ktorú je potrebné uhradiť podľa termínu splatnosti.

Vyplňte, prosím, formulár a odošlite. Následne Vám bude zaslaná zálohová faktúra, ktorú je potrebné uhradiť podľa dátumu splatnosti.

Vo formulári si viete sami zvoliť krajinu. 

 

Ceny sú konečné, nie sme platcami DPH.

 

TU získate ZADARMO 
DARČEK

V príbehu môžete spoznať čoho ešte sú anjeli schopní, naozaj akých zázrakov. 
Ich možnosti sú pre nás často prekvapujúce a nečakané, no ich pomoc je neoceniteľná.

Anjeli sú naši priatelia, vždy a okamžite pripravení pomáhať 🙂

Vyplňte formulár a odošlite.

Vaše údaje sú u nás v bezpečí. Nemáme radi spam. Vaše údaje nikdy neposkytujeme tretím stranám.