Seminár Biela mágia 1.

Prvá časť zo série unikátnych seminárov o skutočnej bielej mágii
z dielne Veľmajstra a Najvyššieho Mága - F.E. Eckarda Strohma

5.-6.9.2016 v Bratislave

Na kurz Biela mágia 1. som čakala 4 roky. Pretože som začala druhým modulom. Biela mágia 2. bol môj úplne prvý spirituálny či ezoterický kurz. Už tento kurz mi dal vedomosti a techniky, ktoré ma veľmi nadchli a predčili moje očakávania. Dovtedy som len čítala veľa kníh a internet. Veľmi ma to ťahalo týmto smerom. Jednotky som sa nevedela dočkať, lebo som sa dozvedela, že práve tu sa učí technika, po ktorej som tak dlho túžila. A ako som sa stretávala a rozprávala sa s mnohými ľuďmi, nebola som jediná.
Ľudmila Kurucová OndrejkováMatka, kňaz, terapeut a učiteľ
Nie vždy sa človeku darí, tak ako by si prial. Nie vždy sa cíti milovaný a plný síl. V takýchto chvíľach siaham po technikách bielej mágie 1. Dávajú mi svetlo a pomáhajú častokrát prekonávať samu seba.
Marcela Kofflermarketing
Biela Mágia 1. patrí medzi jeden z najúžasnejších seminárov, ktorý mi do života priniesol zmeny, na ktoré som dlho čakala. Presvedčila som sa, že čo som do tej doby považovala za nemožné, stalo reálnym a možným. Úžasné techniky, počnúc od komunikácie so svojim najhlbším vnútrom až po využitie svojho potenciálu na plnenie svojich želaní, pomoci sebe a ostatným... Sú to obrovské dary na spirituálnej ceste, aj v bežnom živote. Svoju spokojnosť vyjadrujem veľkým "ĎAKUJEM Veľmajster a Mág F.E. Eckard Strohm" a samozrejme, všetkým ho odporúčam.
Viera Bieladôchodkyňa

Z tých najkompetentnejších rúk sa dozviete prastaré informácie podané novou formou.

Seminár Biela Mágia 1.  sa začína už o:

Pozrite si a zdieľajte videá, aby sa ľudia dozvedeli o možnostiach, o ktorých nemajú najmenšie tušenie. Naspodku videa (vpravo dole) si môžete zapnúť slovenské titulky.

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Prepisy niektorých videí môžete nájsť aj na našom blogu

Biela Mágia, najneskôr od čias Harryho Pottera, sa o toto mnohí zaujímajú. Ale ako sa dá bielu mágiu naučiť? Pozrieť sa do telefónneho zoznamu, škola bielej mágie... alebo pod Rockford, to žiaľ nefunguje. Bieli mágovia si strážia svoje umenie, ešte stále, ako veľké tajomstvo. Z tohoto tajomstva Vám smiem kúsok ukázať.
F.E. Eckard StrohmVeľmajster a Najvyšší Mág

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Prepis tohto videa si môžete nájsť aj na našom blogu

Použiť bielu mágiu, aby sa dobre vodilo mne aj ostatným, to je cieľom.

Veľmajster a najvyšší mág vysvetľuje, prečo môže robiť semináre bielej mágie. Kde sa to naučil? Kde získal na to povolenie? Zostavil sériu seminárov, nezávislých jeden na druhom, aby dal ľuďom do rúk bezpečné techniky pre zlepšenie si každodenného života.

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Prepis videa si môžete nájsť aj na našom blogu

My smieme byť šťastní. Univerzum si to želá.

Biela mágia nie je žiadna manipulácia. Biela mágia je byť jedno s Kozmom, a pomocou kozmických zákonitostí dosiahnuť to, čo dosiahnuť chceme. A my to smieme dosiahnuť. Kozmos si to želá. Dovtedy, pokiaľ nechceme iným niečo škodlivé spôsobiť, niečo im zobrať...

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Prepisy niektorých videí môžete nájsť aj na našom blogu

Takže, biela mágia: je to skrátka napínavá téma. Ako sa to stane, že sa želania naplnia? Ako treba byť v súlade s kozmom? A s akými technikami sa to dá dosiahnuť? To sú všetko otázky, na ktoré na seminári Biela mágia odpoviem. Ak vás to zaujalo, zaregistrujte sa teraz.
F.E. Eckard StrohmVeľmajster a Najvyšší Mág

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Prepisy niektorých videí môžete nájsť aj na našom blogu

Takže, ako vnesiem trocha odľahčenia do tohoto tajomstva o bielej mágii? Úplne jednoducho. Na mojom seminári, Mágia 1. sa naučíte základné pojmy. Základné pojmy, ako napríklad: ako si pomocou mágie môžem splniť želania, čo musím pre to urobiť, a istotne má každý také želanie, ktoré by si rád splnil. Splnenie želaní poznáme z rozprávkových kníh. Dobrá víla príde a splní tri želania. Chcete aj vy mať možnosť na tri želania? Navštívte tento seminár.
F.E. Eckard StrohmVeľmajster a Najvyšší Mág

Obsah seminára:

  • Teória pozadia bielej mágie
  • Spirituálne techniky
  • Praktická práca
  • Meditácie
  • Tipy a rady pre bežný život
  • Odpovede na vaše otázky napr.
    Môže to robiť každý?
    Potrebujem obrazotvornosť?
    Je to vôbec správne? ...

Seminár je pre Vás vhodný, ak:

  • chcete mať istotu, že dostanete fungujúce techniky.
  • radi vidíte výsledky vašej práce na sebe.
  • vás pocit opakovane utvrdzuje v tom, že toto je pre vás tá správna cesta.
  • ste odhodlaní a pripravení objaviť nové obzory vo svojom živote.

F.E. Eckard Strohm

VEĽMAJSTER A MÁG
Zakladateľ R.A.I.

F.E. Eckard Strohm je spirituálny učiteľ a liečiteľ, veľmajster R.A.I., mág s najvyšším možným vzdelaním, médium, spisovateľ a cestovateľ. Na svojej spirituálnej ceste je už viac ako 60 rokov. Svojimi mediálnymi schopnosťami disponuje od štyroch rokov. Spirutálne vedomosti si upevňoval v rôznych spolkoch, lóžach a rádoch teologického a spirituálneho zamerania, spolupracuje s rôznymi mediálne nadanými osobami, špičkovými terapeutmi, odborníkmi klasickej aj alternatívnej medicíny.

Kto vás bude kurzom
Biela mágia 1. sprevádzať?

... Mág s najvyšším možným stupňom

Bieli mágovia si strážia svoje umenie ako veľké tajomstvo. Keďže som ako mág dosiahol najvyššie možné vzdelanie, môžem sa s vami podeliť o zaujímavé a veľmi užitočné techniky bielej mágie. Naučíte sa pracovať výlučne s technikami, ktoré sú bezpečné a slúžia pozitívnym zámerom. Majte stále na mysli, že sloboda jednotlivca je tým najvyšším cieľom. A končí tam, kde naráža na slobodu iného.
Mág F.E. Eckard Strohm

Organizačné pokyny

Termín a miesto konania

05. - 06.9.2016 (Po - Ut) Bratislava, časť Rača, Hotel Barónka, www.baronka.sk

Harmonogram

Registrácia: Pondelok, 5.9.2016, 10:00 / Začiatok: Pondelok, 5.9.2016, 11:00 / Predpokladaný koniec: Utorok, 6.9.2016, 13:00

Cena: od 189 EUR

Cena za jednu osobu je od: 189,- Eur (Cena obsahuje školné. Ubytovanie a stravu je potrebné zabezpečiť si samostatne s hotelom. Presné inštrukcie obdržíte, keď odošlete prihlášku.)

Seminár Biela Mágia 1.  sa začína už o:

PRIHLASOVACÍ FORMULÁR:

Seminár Biela mágia 1.
5. - 6.9.2016 BRATISLAVA

Vo formulári nižšie si môžete vybrať cenu podľa vášho statusu. Prosím, pozorne si prečítajte nasledovné cenové podmienky:

  • Učiteľ R.A.I. (Reiki, Anjeli Atlantídy, ADT, AROLO): Absolvovali ste učiteľský stupeň - 189 EUR /os.
  • Esénsky majster / R.A.I Majster (Reiki, Anjeli Atlantídy, ADT, AROLO): Dosiahli ste už niektorý z majstrovských stupňov - 216 EUR /os.
  • Člen R.A.I.: Absolvovali ste už aspoň 1 seminár v R.A.I. - 243 EUR /os.
  • Nečlen R.A.I.: Toto je váš úplne prvý seminár v R.A.I. - 270 EUR /os.
  • Opakujúci: Tento seminár ste už absolvovali a chcete si ho zopakovať - 27 EUR /os.

 

Vo formulári si viete sami zvoliť krajinu. 

 

Ceny sú konečné, nie sme platcami DPH.

 

V R.A.I. Slovensko a Čechy poskytujeme aktuálne informácie, pripravujeme zaujímavé a veľmi nápomocné videá a podujatia. Ak chcete medzi prvými dostať tieto užitočné novinky, vyplňte svoje údaje nižšie a odošlite ich:

Vaše údaje sú u nás v bezpečí. Nemáme radi spam. Vaše údaje nikdy neposkytujeme tretím stranám. Vždy máte možnosť odhlásiť sa.